NORDMAN LOGO + GUBBE.png

Nyheter

nordman.jpg
Turné i vår!
Nordman är tillbaka! 
I år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats Wester och Håkan Hemlin berättar sin händelserika historia varvat med musik.

Biljetterna är ute nu på unitedstage.se
Turnéschema_US.jpg
Jubileumskonserterna snart slutsålda
De två konserterna i Göteborg den 5 december samt Stockholm den 6 december är på god väg att bli helt slutsålda. Med dessa konserter firar Nordman 25 år sedan debutskivan släpptes och kommer ge två helt unika konserter som ni aldrig har sett dem förut. Spellistan kommer innehålla alla hitsen samt gamla och nya favoriter. En kväll att minnas.

Återstående biljetter finner ni här:
Göteborg: Stora Teatern
Stockholm: Lilla Cirkus
'Tänk om' direkt in på topplistorna
Releasen av 'Tänk om' har redan satt avtryck då skivan hamnade på en andra plats på listan över mest sålda skivor under vecka 44.
På den totala listan (som även inkluderar streams från Spotify, Apple Music och liknande medier) så hamnar skivan på en mycket hedrande åttonde plats
Topplistan vecka 44.jpg
Den 25 oktober släpps 'Tänk om'.
Albumet 'Tänk om' är Nordmans 8e studioalbum sedan starten för 25 år sedan och deras första sedan 'Patina' släpptes 2015. Håkan och Mats har tillsammans skrivit musiken och Py Bäckman texterna med undantag för 'Jag är här' som är skriven av Eric Bazilian / Rob Hyman och med svensk text av Lina Eriksson samt 'Tänk om' där Mats Wester och Eric Bazilian står för musiken.

Skivan kommer att vara tillgänglig i alla välsorterade skivbutiker i Norden inkl näthandel och går redan nu att förbeställas från vår webshop där man fram till den 25 oktober har möjlighet att köpa en signerad utgåva.
NORDMAN - TänkOm - web.png